Anno1777 Srbija
Dobrodošli na oficijalni forum srpske ANNO zajednice. Molimo vas da se registrujete kako bi vam kompletan sadržaj postao dostupan.

СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ

Ići dole

СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ Empty СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ

Počalji  SrbIN71 taj Sub Mar 12, 2011 10:58 am

Да би се преселио из једног региона у други или из једне државе у другу, најпре мораш да испубиш 2 услова: да не радиш и да не учествујеш у борбама (све једно да ли си нападнут од стране другог играча или си ти тај који напада).
Постоје 3 начина на која можеш променити своју локацију:

ПЕШАЧЕЊЕM: Овај начин путавања јесте бесплатан, али са друге стране превише је спор и троши ваше здравље.Пешачењем прелазите 0,8 километра по минути и на сваких пређених 10 километра, трошите 1% вашег здавља.Не препоручујем вам га, осим у случају крајње нужде!

КОЧИЈАМА: Ако се одлучите за путовање овим превозним средством, не губите додатно здравље, али су и оне споре.Кочијом прелазите 2 километра по минути.Поред тога што вам за изнајмљивање кочија треба "углавном" мање пара, њихова добра страна је баш управо та спорост!Ако нисте блокирани а због РЛ обавеза не можете да се борите, приликом пресељења предлажем вам да користите кочије.Док се ви труцкате 2,3...5 сати у кочијама (зависи од раздаљине коју прелазите), нико неће моћи да вас нападне и тиме додатно троши ваше здравље. Wink
На жалост у најави је правило да ће се кочијиом моћи путовати само унутар једне државе. Sad

БАЛОНОМ:Ово вам је најбрже превозно средство и једино са којим ће те у будућности моћи да прелазите државне границе.Такође док путујете балоном, не губите додатно здравље.Изнајмњивање балона је "углавном" скупље него ли изнајмљивање кочија, али се зато крећете доста брже. Q1 балон прелази 10 километра у минути.

Да би се преселили из једне државе у другу, на почетној страни кликните на дугме Change Region


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 31331960


Појавиће се искачући прозор, са вашом тренутном локацијом.Са леве стране је држава у којој се тренутно налазите а са десне регион.


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 59711423


Ако желиш да се преселиш у другу државу, кликни на име државе у којој се налазиш и отвориће се списак свих држава.Кликни на име државе у коју желиш да путујеш:


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 70574675


Игрица ће вам аутоматски понудити главни регион:


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 23098724


Ако не желиш да путујеш баш у главни регион, кликни на њега и отвориће се падајући мени са списком свих региона те државе:


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 83139040


Изабери регион у који желиш да путујеш и следеће што треба да урадиш је да изабереш начин путовања.Игрица ти аутоматски нуди да изнајмиш Q1 кочије, али ако желиш да путујеш балоном кликни на дугме Balloons или на My Transport ако поседујеш сопствено превозно средство.


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 21631551


Када изабереш да путујеш рецимо балоном, појавиће се све понуде за рентирање.Ту можеш да видиш колико дуго ће да траје путовање, цену по пређеном километру, као у укупан трошак путовања.Кликом на дугме Rent ти се већ налазиш у административном простору новог региона и одмах можеш на тржишту новца да размењујеш голде за локалну валуту или да купујеш на тржишту робе.Како то да урадиш погледај овде.


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 13025798


АКО У ДРУГУ ДРЖАВУ ПУТУЈЕШ ИЗНАЈМЉЕНИМ ПРЕВОЗНИМ СРЕДСТВОМ, ОБАВЕЗНО ОСТАВИ ДОВОЉНО ЛОКАЛНЕ ВАЛУТЕ, ДА БИ ИМАО ЗА ПОВРАТАК!


СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -ПУТОВАЊЕ 62108532

[b]Када сат у горњем десном углу прекине одбројавање, можеш да се бориш са локалним играчима.Сви бонуси које оствариш у иностранству се исплацују у твојој националној валути.УДРИ!
Suspect

Срећан пут! cheers

Ево линкова до корисних туторијала:

СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -КАКО СЕ БОРИТИ И ПРОДАВАТИ РОБОВЕ!
СЛИКОВИТО УПУТСТВО: -TРЖИШТЕ НОВЦА -КУПОВИНАSrbIN71

SrbIN71

Posts : 10
Join date : 12.02.2011
Age : 48
Location : SOKOBANJA

https://www.facebook.com/pages/ANNO-1777-Serbia/127671387305407?s

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu