Anno1777 Srbija
Dobrodošli na oficijalni forum srpske ANNO zajednice. Molimo vas da se registrujete kako bi vam kompletan sadržaj postao dostupan.

Posao, kako raditi i kako se obračunava plata

Ići dole

Posao, kako raditi i kako se obračunava plata Empty Posao, kako raditi i kako se obračunava plata

Počalji  Beredom taj Sre Dec 22, 2010 3:54 am

Rad, rad i samo rad...

Osnova zarade je posao, mada u ovoj igri to ne mora da vam donosi najveće prihode. U Anno1777 možete raditi jednom u 24h i jedino u državi čije državljanstvo imate. Odlaskom na Jobs Market u vertikalnom meniju

Posao, kako raditi i kako se obračunava plata 8x4v13

dobićete listu ponuda za posao. A pre svega statistiku svoje produktivnosti.

Posao, kako raditi i kako se obračunava plata 33mtr7k

Broj dana koliko ste radili za sada nema nikakvu funkciju osim gole informacije. Economic Score je već nešto što direktno utiče na vašu produktivnost. Svakim radnim danom povećavate ES za 2, ali istovremeno se dnevno smanjuje za 1, tako da svakodnevnim radom ga možete uvećavati za po 1. Wellnes je takođe bitan faktor u odredjivanju vaše produktivnosti.

Formula za izračunavanje produktivnosti je: PROD=(ES+W)/2

Visina plate koju ćete primiti uslovljena je vašom produktivnošću i ponudom. Ponude su za jedan sat rada i bićete plaćeni vaš PROD% od tog iznosa.

Posao, kako raditi i kako se obračunava plata 2yo6gja

Možete odabrati samo prvu, najveću ponudu. Znači da nemožete birati za koga ćete raditi i na taj način forsirati određene privrednike ili privredne grane. Klikom na dugme Work počinje vaša smena i traje čitavih 8h. Za to vreme se nemožete boriti niti seliti tako da je najbolje početi sa radom na poslednjem logovanju.

Prednost svakodnevnog rada je BONUS koji možete dobiti od države. Na svakih 5 uzastopnih radnih dana dobijate bonus koji je trenutno 30 dinara.


Beredom
Admin

Posts : 106
Join date : 20.12.2010
Age : 43

http://anno1777.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu