Anno1777 Srbija
Dobrodošli na oficijalni forum srpske ANNO zajednice. Molimo vas da se registrujete kako bi vam kompletan sadržaj postao dostupan.

ВИДЕО УПУТСТВО:- РАД И БОНУСИ

Ići dole

ВИДЕО УПУТСТВО:- РАД И БОНУСИ Empty ВИДЕО УПУТСТВО:- РАД И БОНУСИ

Počalji  SrbIN71 taj Sub Jul 02, 2011 12:07 am

Поред млаћења робова и продаје истих на Slave Market-u (тржиште робова), један од основних начина, да себи обезбедите егзистенцију у овом АННО свету је рад и прикупљање бонуса.Што се тиче сакупљања "обичних" бонуса њих сакупљаш "кликом" једном у 24h а то су: Won Fight Bonus,(бонус на добијену борбу) ; Bonus Direct Slaves, (бонус за директне робове) ; Referrer Bonus,(бонус на реферер робове) и Complete Profile. Да би комплетирао профил мораш да одеш на Profile & Inventory па на Profile и ту одговориш на 10 питања а затим на Pics и ту уплоадујеш 10 фотографија резолуције од 400х400 до 6000х6000 пиксела.WORK BONUS сакупљаш аутоматски, кликом на дугме за рад.Зато је битно да обратиш пажњу, када ти буде писало у оној жутој тракици, где игрица одбројава радно време: You have to work 1 days in a row...
То значи да следећи пут пре него што почнеш да радиш, обавезно попи вино, како би узео што већи бонус.
Јако битно је не прекидати радни низ! Пауза између 2 радна дана мора да буде краћа од 48 сати, како се не би прекинуо радни низ!

Јако је важно за домаћу привреду, да не радите код иностраних послодаваца.У случају да на Jobs Market-u нема понуде за рад, или је понуда страних фирми већа од понуде домаћих фирми, обавезно дођи на чат канал АННО Србије и са неким од домаћих послодаваца, договори да постави већу понуду од иностраних.

Власници домаћих компанија које можеш наћи на чат каналу АННО Србије су:
beredom , PeraPeric , nidzika , thekrekc и tycoon .


Да погледаш видео, кликни на линк испод:

ВИДЕО УПУТСТВО:- РАД И БОНУСИSrbIN71

SrbIN71

Posts : 10
Join date : 12.02.2011
Age : 48
Location : SOKOBANJA

https://www.facebook.com/pages/ANNO-1777-Serbia/127671387305407?s

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu